dinsdag, mei 11, 2010

Win-win-win

Trots! Dat zijn we op 8 bijzondere kandidaten die in Leiden vorige week vol enthousiasme zijn gestart aan een jaar lang een intensieve opleiding tot gastouder. De opleiding wordt verzorgd door Drieluik uit Almere in samenwerking met Flexmoeders.nl en bestaat uit een theoretisch deel en een uitgebreide stage.

Deze dames zijn op dit moment allemaal (deels) afhankelijk van een uitkering en na een succesvolle afronding van dit project kunnen ze als gediplomeerd gastouder voor Flexmoeders aan het werk.

Win-Win-Win: De kandidaten zijn niet langer afhankelijk van een uitkering, het aantal uitkeringsgereschtigen in de Gemeente daalt en Flexmoeders beschikt over gemotiveerde, gediplomeerde gastouders die we kunnen inzetten om steeds toenemede tekort aan kinderopvang terug te dringen!

Morgen start een groep in Amersfoort...Trots!

1 opmerking:

Anoniem zei

De situatie staat iets anders.via gastouderbureau stellen de ouders geld van Belasting dienst.En de gastoudersbureaus het aanmoedigen....Bjv,Flexmoeders...de contract heeft geen waard voor de gastouder....Er zijn 2000uur per jaar geschreven en de gastouder werk er 200uur per jaar...Het doe er niet toe hoeveel uren gewerkt zijn....Wat doet Flexmoeders qua uren?nieks,,,,natuurlijk....goed om Belastingdienst dat te horen....

De baby,s zijn goed verzorgd bij een KDV.Daar werken gediplomeerde mensen,niet de mensen die geen idee hebben wat een pedagogisch werkplan betekent.Flexmoeders zit onder het stress...de ouders kunnen niet meer stellen en Flexmoeders verlies de klanten...ahahhaha,,en misschien moeten de ouders terug betalen,,,